Η Εταιρια μας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λέοντος Σοφού 48
ΒΙ.ΠΕ Θέρμης, Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Τ.Κ. 57001

Τηλ. +30 2310454121
Φαξ. +30 2310467009
Email. info@yfansi.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 09:00 έως 16:00
Σάββατο 10:00 έως 14:00
Κυριακή κλειστά

ΟΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ – ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ

Η ιστορία της Yfansi είναι μια απόδειξη της δέσμευσης, του ταλέντου και της αγάπης της για τους συνανθρώπους της και της αφοσίωσής της στην παραγωγή και την κλωστοϋφαντουργία.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με τρεις γενιές γνώση και με μεγάλη πείρα, έγινε διαχρονική με τη δημιουργική διάθεση των στελεχών της. Οι άνθρωποί της αφοσιωμένοι στην ύφανση τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες παράγουν ποιοτικές και μοναδικές δημιουργίες με την χρήση παραδοσιακών ελληνικών μηχανημάτων υφαντουργίας, τα οποία φροντίζουν και συντηρούν με μεγάλο μεράκι αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Πάντα επινοητικοί, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποφάσισαν στις αρχές του 2010, να χρησιμοποιήσουν πρώτοι την πρωτοπόρα και καινοτόμο μέθοδο, «ΥΦΑΝΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ», η οποία έδινε τη δυνατότητα δημιουργίας υφάσματος υψηλής ποιότητας με βάση μια φωτογραφία. Ως αρχή χρησιμοποιήθηκαν σχέδια επιλεγμένα από τα στελέχη της εταιρίας, ελπίζοντας πως και εσείς θα βοηθήσετε με δικά σας να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο προϊόντων της σειράς. Σας καλούμε να μας δείξετε τις δικές σας προτάσεις και φωτογραφίες που θα θέλατε να κρατήσετε για πάντα σε ένα ριχτάρι ή ένα μαξιλάρι, μια τσάντα και ίσως σε μια ιδέα σας που μπορεί να υλοποιηθεί.

Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας, το ανθρώπινο δυναμικό και την ποιότητα των προϊόντων μας, τα οποία είναι σύγχρονα, μοναδικά και εξατομικευμένα.

Η ιστορία μας και η ποιότητα των προϊόντων μας υπόσχονται ότι θα ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο πελάτη και σας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, ακολουθώντας πάντα και τις τάσεις της μόδας και τις προσωπικές σας ανάγκες.