Καλωσόρισμα

Η Υφαντική είναι η τέχνη μας και η τέχνη μας είναι ο τρόπος μας να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους. Είμαστε η 3η γενιά μιας οικογενειακής επιχείρησης με γνώση και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Οι άνθρωποι μας είναι αφοσιωμένοι στην ύφανση και παράγουν ποιοτικές και μοναδικές δημιουργίες.

Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας, το ανθρώπινο δυναμικό, τα μοναδικά μας σχέδια και την καινοτόμο τεχνοτροπία. Έχουμε δημιουργήσει μοναδικά σχέδια, κρατώντας πάντα τα προϊόντα σε υψηλή ποιότητα και σε τιμές προσιτές.

Το σπίτι σας είναι ο μικρός σας παράδεισος που του αξίζει το καλύτερο. Εκεί χαλαρώνετε, ονειρεύεστε, τρώτε, πολλοί δουλεύετε . Εμείς είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε με την πείρα μας και τις ιδέες μας να το διακοσμήσετε όπως ονειρεύεστε.

Θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε, να σας βοηθάμε αλλά και να σας εμπνέουμε για ότι συμβαίνει σήμερα στο χώρο της διακόσμησης και του σπιτιού.

Θέλοντας να κάνουμε τα προϊόντα μας πιο γνωστά και να ακολουθήσουμε φυσικά και την τάση της εποχής αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα e-shop, σε ένα χώρο ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο για της ανάγκες ενός e-shop που όμως θα λειτουργεί και σαν κατάστημα λιανικής για όσους από εσάς είστε πιο παραδοσιακοί και προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας με την πιο άμεση και ανθρώπινη επαφή.

Με όποιον τρόπο και αν επιλέξετε να μας γνωρίσετε εμείς είμαστε ανοιχτοί για να μας πείτε τις ιδέες σας, τις επιθυμίες σας ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας με τις δικές σας προτάσεις.

Δεν έχει σημασία ποια είναι η διακοσμητική σας προτίμηση ή το δίλλημα σας, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στο καλύτερο οπτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου σας, του μικρού σας παράδεισου.

yfansi-ergastirio-2

 

ΥΦΑΝΣΗ