Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των 70€. Δεν ισχύει για σκαμπό και γεμίσματα μαξιλαριών και για κάθε παραγγελία με πληρωμή αντικαταβολής.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Με Courier-ΕΛΤΑ που αναλαμβάνει να σας τα παραδώσει στο χώρο σας. Οι ώρες παραδόσεις των courier κυμαίνονται από τις 09:00 το πρωί ως τις 17:00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε στις παραπάνω ώρες οφείλετε να συνεννοηθείτε για τα περαιτέρω.

2. Μεταφορική εταιρεία Ξηράς εάν το βάρος ξεπερνάει τα 10 κιλά ή αν στη παραγγελία υπάρχουν γεμίσματα μαξιλαριών και σκαμπό.

 

Υπηρεσία COURIER-ΕΛΤΑ

Η χρέωση αποστολής εντός Ελλάδος για δέματα μέχρι 3 κιλών είναι 3€. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 1€ η όποια υπολογίζεται και ενημερώνεστε αυτόματα στο καλάθι των αγορών σας.
Η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει την επομένη εργάσιμη ημέρα. Στόχος μας είναι όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται εντός 3 εργάσιμων ημερών (τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν θεωρούνται εργάσιμες).

Το Courier- ΕΛΤΑ διαθέτει ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 750 σημεία διανομής και εγγυώνται την γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας.

Παραλαβή δέματος από Courier-ΕΛΤΑ

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία καθώς επίσης θα σας σταλεί και ένα SMS στο κινητό σας. Αυτό το επαναλαμβάνει και την 2η ημέρα.

Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση από εσάς ή ενημέρωση μέσα στις επόμενες 15 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος) και πάντα ένα κινητό τηλέφωνο.

Μεταφορική εταιρία

Για παραγγελίες οι οποίες ξεπερνούν τα 10 κιλά ή γεμίσματα μαξιλαριών και σκαμπό, η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης και η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών ξηράς της επιλογής σας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος.

Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση εντός πόλεως Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει με δικό μας μεταφορικό μέσο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Παραλαβή από τον χώρο μας στην ΒΙ.ΠΕ Θέρμης ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν επικοινωνίας.