Όροι Χρήσης

Παραγγέλλοντας μέσω της υπηρεσίας μας αυτής, αυτομάτως αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν μας αποστείλετε την παραγγελία σας.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας επιβεβαιώνετε ότι είστε πάνω από 18 ετών ή εφόσον είστε κάτω από 18 ότι η πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα έχει την έγκριση του γονέα ή κηδεμόνα σας.
Εργάσιμες μέρες θεωρούνται όλες οι ημέρες εκτός Κυριακής και επισήμων αργιών.

Παραγγελίες

Από τη στιγμή που μας αποστέλλετε την παραγγελία σας θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατόν ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση του παραλήπτη είναι διαφορετική από τη δική σας, (π.χ αποστολή δώρου) ο τρόπος πληρωμής δε μπορεί να είναι αντικαταβολή.

Εάν η επωνυμία του παραλήπτη δεν αναγράφεται στη διεύθυνση που έχετε δώσει, ο διανομέας δεν θα αφήσει ειδοποίηση γι’ αυτό πάντα πρέπει να δίνετε και την επωνυμία που αναγράφεται στο κουδούνι.

Ο χρόνος παράδοσης για τις εταιρείες μεταφορών είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Δεν θα δεχτούμε την παραγγελία σας και το προϊόν θα γίνει ξανά διαθέσιμο προς πώληση, εάν η πληρωμή σας μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης δεν έχει ολοκληρωθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Ακυρώσεις παραγγελιών-Επιστροφές-Αλλαγές

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη κατόπιν της παραγγελίας σας, έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της, εντός 1 εργάσιμης ημέρας πριν εμείς σας αποστείλουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε, επικοινωνώντας μαζί μας, μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, παρέχοντας μας τα στοιχειά της παραγγελίας σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα, εντός του χρονικού διαστήματος των (7) ημερών.

Παρακαλούμε να ειδοποιήσετε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής κάποιου προϊόντος θα επιβαρύνουν την πλευρά σας.

Η επιστροφή των προϊόντων τελείται υπό την προϋπόθεση ότι εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, τότε η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που έχετε καταβάλει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, με τον τρόπο τον οποίο επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε ακόμη, να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε με άλλο προϊόν μόνο της ίδιας αξίας και υπό την ρητή προϋπόθεση ότι το προς αλλαγή προϊόν παραμένει στην αρχική του κατάσταση.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

1) Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.
2) Σε καμία περίπτωση δε θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:
α) Να μην έχει πλυθεί
β) Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
γ) Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
3) Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.
4) Προϊόντα ύπνου όπως γεμίσματα μαξιλαριών δεν θα γίνονται δεκτά για λόγους υγιεινής.

Επιστροφή σε περίπτωση ατελειών ή λάθους:

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων, καταστροφή της συσκευασίας κατά την μεταφορά, κλπ.

Μην επιστρέφετε προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας.

Περιεχόμενα ιστοσελίδας

Κατέχουμε τα δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών.
Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, έκθεση, αποστολή ή διάδοση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη έγκριση μας εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται παρακάτω.

Παρότι η ιστοσελίδα μας είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής, δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα χρώματα στις φωτογραφίες μας θα αποδοθούν σωστά σε διαφορετικές οθόνες. Οι διαστάσεις των προϊόντων είναι προ ραφής.

Χρήση Εξωτερικού Υλικού

Δεν επιτρέπεται η χρήση της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να βλάψει ή να διακόψει την προβολή της.
Δεν επιτρέπεται η χρήση της ιστοσελίδας για τη διαβίβαση ή αποστολή ιών.
Δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι καθαρή από ιούς, θα πρέπει να λάβετε τις δικές σας προφυλάξεις επί του συγκεκριμένου θέματος.
Η διάθεσή μας είναι να βρίσκεται διαρκώς διαθέσιμη η σελίδα όμως αυτό δεν εξαρτάται πάντα από εμάς και δεν είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση που η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη.

Τερματισμός λειτουργίας της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών

Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες με άμεση εφαρμογή και οποιαδήποτε ώρα, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση νομικής αλλαγής η οποία περιορίζει τη δυνατότητα παροχής της ιστοσελίδας από εμάς ή σε περίπτωση τεχνικών δυσκολιών πέρα από τον έλεγχό μας.

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τους Όρους Χρήσης για αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή. Εάν αυτό συμβεί, θα σας ενημερώσουμε με αποστολή των νέων Όρων Χρήσης στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης για αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας, δεν πρέπει να μας στείλετε καμιά παραγγελία.

Οι Όροι Χρήσης καθορίζονται εκ νόμου και είμαστε σύμφωνοι σε δικαστική επίλυση οποιασδήποτε διαφωνίας. Αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Σε περίπτωση οποιοδήποτε μέρος των Όρων Χρήσης κριθεί παράνομο από το δικαστήριο, οι υπόλοιποι όροι παραμένουν έγκυροι και εκτελέσιμοι.